Over ons​

Over D.E. bierbar en waarom we hiermee zijn gestart

David & Elise
Eigenaren
SOCIAL MEDIA​

Life is too short for bad beer!

OVER ONS
Het verhaal achter D.E. bierbar

In april 2021 zijn we gestart met onze eerste zaak; D.E. bierwinkel. Met heel veel plezier hebben we hier onze klanten aan allerlei lekkere bieren geholpen.

Buiten openingstijden gaven we veel proeverijen. De aanvragen hiervoor bleven stijgen en omdat de mogelijkheden in onze bierwinkel hierin beperkt waren, dachten we al vrij snel na over uitbreiding.

Na een tijdje kregen we de mogelijkheid om de ruimte in het Tramhuisje over te nemen en hier hoefden we niet lang over na te denken. Om in zo’n mooi pand ons proeflokaal te kunnen realiseren was een kans die we niet voorbij wilden laten gaan!

Om de overname en tapinstallatie te kunnen realiseren, startten we een crowdfunding en binnen 10(!) dagen hadden we het benodigde bedrag al binnen! 

Per 2023 zijn we verhuisd en in februari is ons proeflokaal “D.E. bierbar” voor het eerst opengegaan. Bij ons kan je lunchen, borrelen en natuurlijk genieten van proeverijen en high-beers.  

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Persoonlijk advies

We helpen je graag bij het uitzoeken van een bier naar jouw smaak. Omdat we veel bieren proeven, ervaringen uitwisselen en de beoordelingen checken kunnen we je goed adviseren, zodat jij de bieren proeft waar je bij van wordt!

Speciale bieren​

We hebben allerlei stijlen bieren van over de hele wereld. Van ieder bier kopen we slechts 1 fust in, dus er is altijd wat nieuws te proeven! Taps uitgespeeld? Kies één van de 500 bieren uit onze winkel om van te genieten in de bar!

Hoge kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de bieren die we verkopen. We zoeken daarom zoveel mogelijk informatie op voordat we een bier aanschaffen. Ook proeven we zoveel mogelijk bieren zelf, zodat we altijd goed weten wat we in huis hebben!

Winkelwagen