Gezelligheid en bier

Events

D.E. bierbar organiseert verschillende toffe evenementen. Denk bijvoorbeeld aan Tap take-overs, Barbecues, Speciaalbier festivals, of zelfs een (bier)reis met klanten! D.E. bierbar on tour. Maar ook themafeesten, sportwedstrijden op groot scherm, bedrijfsborrels en gezellige feestjes zijn er regelmatig. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Als jij de gezelligheid meebrengt, dan zorgen wij voor meer dan genoeg bier!

D.E. bierbar on tour (uitverkocht)

In september gaan wij met 16 klanten een bier-rondreis maken door Schotland. Hierbij gaan we brouwerijen bezoeken, bieren proeven, veel mooie plekken bekijken en ook lekker de toerist uithangen. Met David (een rasechte Schot!) als reisleider gaat dit een onvergetelijke week worden!

Biertje?

Dus ben je toe aan een ijskoud biertje? Kom dan bij ons je dorst lessen! We hebben altijd 12 verschillende bieren op de tap. We schaffen van ieder bier maar 1 fust aan, waardoor de doorloopsnelheid hoog is. Hierdoor kan jij iedere keer weer wat nieuws proeven! Heb je de taplijst uitgespeeld? Dan kan je ook nog een keuze maken uit alle bieren van D.E. bierwinkel! Kies een bier vanuit de webshop, dan zorgen wij dankzij onze speciale koelers dat deze in no-time op de juiste temperatuur voor je neus staat. 

Smaakt het naar meer? Dan kun bij ons ook terecht voor bierproeverijen en high-beers. Lust je geen bier? Dan heb je het juiste bier gewoon nog niet gevonden!ūüėČ


Maar voor wie tóch eens wat anders wil hebben we wijn, bijzondere sterke dranken, gin-tonics, cocktails en natuurlijk ook fris, koffie en thee.